Privatumo politika
Visos teisės saugomos
© VšĮ Pactum
Created by Signed-w

 

Padėdami tėvams, padedame vaikams

Padėdami tėvams, padedame vaikams

Alytaus miesto savivaldybės Vaikų globos namų Šeimos krizės grupė kartu su VšĮ biuras Pactum vykdo ESFA finansuojamą projektą “Socialinės priežiūros paslaugos, teikiant kompleksinę pagalbą besilaukiančioms moterims ir motinoms, vienoms auginančioms vaiką/vaikus iki 3 metų amžiaus”.

Įgyvendinant projektą Alytaus regione gyvenančioms besilaukiančioms moterims, kurios dėl įvairių priežasčių negali ar nepajėgia savarankiškai gyventi savo būste ar jo susirasti, motinoms su vaikais, neturinčioms pastovios gyvenamosios vietos, atsidūrusioms socialinės rizikos ar/ir krizinėje situacijoje, neturinčioms reikiamų motinystės bei socialinių įgūdžių savarankiškam gyvenimui, teikiamos laikino apgyvendinimo ir socialinės priežiūros paslaugos.

Laiku sureagavus ir suteikus reikiamą pagalbą bei paslaugas sudėtingoje situacijoje esančioms mamoms užkertame kelią vaiko paėmimui iš šeimos.

2018-09-06 vykęs susitikimas su Alytaus regiono kompetentingų institucijų atstovais patvirtino didelį šių paslaugų poreikį.

Alytaus regiono specialistų susitikimas

Laikino apgyvendinimo paslaugos

Saugi mamytė ir mažylis.

projekto aprašymas

Plačiau apie projekto veiklas:

Projektas “Socialines priežiūros paslaugos, teikiant kompleksinę pagalbą besilaukiančioms moterims ir motinoms, vienoms auginančioms vaiką/vaikus iki 3 metų amžiaus ir bandomosios budinčių globotojų veiklos užtikrinimo paslaugos”  yra vienas iš projekto “Tvaraus perėjimo nuo institucinės globos prie šeimoje ir bendruomenėje teikiamų paslaugų sistemos sąlygų sukūrimas” (Nr.08.4.1- ESFA –V-405-01-0001) finansuojamų veiklų.

 

No Comments

Post A Comment