Privatumo politika
Visos teisės saugomos
© VšĮ Pactum
Created by Signed-w

 

„Mediacija praktikoje“ – stiprus mediatorius – rezultatyvi mediacija

„Mediacija praktikoje“ – stiprus mediatorius – rezultatyvi mediacija

Atsižvelgdami į tai, kad nuo 2020 metų mediacija bus vienas iš konfliktų sprendimo įrankių skyrybų bylose, spalio 2-5 dienomis pasitelkdami „sunkiąją artileriją“ Vilniuje organizavome mokymus “Mediacija praktikoje“.
Interaktyvūs 28 val. kursai buvo organizuojami bendradarbiaujant su MiKK, kurie yra tarptautiniu mastu pripažinta nevyriausybinė organizacija, kuri jau daugiau nei 10 metų veikia mediacijos populiarinimo srityje, organizuoja ir vykdo mediacijas, tarpvalstybinį elementą turinčiuose šeimos ginčuose. Pagal tarptautiniu mastu pripažintą mediacijos modelį MiKK organizuoja dvikalbes ir dvikultūres mediacijas tėvų ginčuose visame pasaulyje.
Mokymus vedė biuro „Pactum“ vadovė mediatorė Odeta Intė ir mediatorius, dėstytojas, kultūros konsultantas, MiKK viceprezidentas Christian von Baumbach, kuris aktyviai dalyvavo MiKK Japonijos – Vokietijos mediacijos projekte, skatinančiame Japonijos ir Vokietijos bendradarbiavimą tarpvalstybinės šeimos mediacijos srityje.
„Mediacija praktikoje“ kursų metu dalyviai plačiau susipažino su mediacijos etapais ir principais, buvo simuliuojamas aktyvaus klausymo būdas, pritaikomos vizualizacijos. Atsižvelgiant į šių laikų pasaulio globalumą ir multikultūriškumą, buvo mokomasi mediaciją vesti online būdu bei aptariama mediacijos ir kultūriškumo sąveika.
Mokymai įgalino dalyvius mediacijoje naudoti platesnį spektrą įvairių įrankių, dėl kurių mediacija tampa veiksmingesnė.

No Comments

Post A Comment