Privatumo politika
Visos teisės saugomos
© VšĮ Pactum
Created by Signed-w

 

Pokyčių reikia? Pokyčiai vyksta

Pokyčių reikia? Pokyčiai vyksta

Viena iš biuro Pactum veiklų yra mokymai: Šeimos mediacijos, Vaikas mediacijoje, Mediacija praktikoje, Teisminės mediacijos, Mediacijos mokykloje ir kt. temomis.
Sutelkdami visas savo žinias ir įdėdami širdį, siekiame, kad mokymų dalyviai išeitų praturtėję naujomis idėjomis ir mintimis, motyvuoti tobulinti ar keisti bendravimo, konfliktų sprendimo būdus.
Apsidžiaugiame dažnai po mokymų sulaukę tokių vertinimų: “Puiku, dabar viskas aiškiau”, “Labai naudinga, ačiū”, “Va dabar jau suprantu”.
Ir truputį liūdna gauti tokius laiškelius: „Po Jūsų seminaro pradėjau žiūrėti į situacijas kitaip. Ramiau. Labiau klausau. (…) Po Jūsų seminaro, matau daug situacijų, kur kolegoms reikėtų elgtis kitaip: mokytojos konflikto koridoriuje su mama metu mokiniai stebi pro pravertas duris, socialinės pedagogės savo nuomonės “piršimas” ir tėvams, ir vaikui, net savo gyvenimo pavyzdžių pasakojimas, kaip mokinys turi elgtis. Tada mokinys išeina dar labiau nusivylęs. Niekas neklauso… tik kritikuoja. Tėvai išeina, kaip nusikaltę…
Bet po Jūsų mokymų praeinu ir galvoju…sprendimą galima rasti, reikia tik bandyti susikalbėti – ne koridoriui ir nešaukti(…).”
Toks atgalinis ryšis tik įrodo, kad judame teisinga linkme teisingu būdu – pokyčiai vyksta, nes keisdamiesi patys, mes keičiame kitus.
Dėkui, kad leidžiatės su mumis į pokyčių kelionę!
Iki pasimatymų mūsų mokymuose!

https://www.pactum.lt/kontaktai/

No Comments

Post A Comment